Pincér: blog

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Pincér klub hírei

 

 

akona - az ászok hordó nyílása

á La carte - étlap szerint étkezés

alpakka - fémötvözet melyet rézből,cinkből, nikkelből állítanak elő és különböző éttermi

                  eszközöket készítenek belőle.

angol felszolgálási mód - a legszínvonalasabb felszolgálási mód.Lényege,hogy a  

                                                felszolgáló tálal a vendég asztalánál.Másnéven angol szervíz.

Tovább 

 

Grillezett zöldségek.

network.hu

 

 

Szinte minden zöldséget lehet grillezni.Különösen alkalmasak a

padlizsán,cukkíni,paradicsom,paprika különböző fajtái,vörös-,lila-,póréhagyma,

édeskömény,gomba,spárga.Ezek nem igényelnek különösebb előkészítést,pácolást.

Lehet grillezni kukoricát,burgonyát,karalábét,kelbimbót,zellert,sárgarépát de ezeket érdemes előtte félig megfőzni és utána grillezni.Készíthetjük önmagukban,csoportosan vagy nyársra húzva.

network.hu

Mindig ügyeljünk arra,hogy olyan zölségeket konbináljunk melyek grillezési idelye hasonló.A grillezett zöldségek variációja számtalan,csak a fantáziánk szab határt.

Tovább 

 

Grillezett rolád

hozzávalók:

- 50 dkg darálthús

- 2 gerezd fokhagyma

- 2 ek. olivaolaj

- 1 tk. só

- őrölt bors és tabasco ízlés szerint.

network.hu

 

 

A fa nyársakat áztassuk vízbe.A darálthúst keverjük össze a préselt fokhagymával,ízesítsük pikánsan,adjuk hozzá az olajat.Vizes kézzel formáljunk belőle 6-8 cm hosszú roládokat.Hosszanti irányban szúrjuk a közepébe a nyársakat.Többször megforgatva 8-10 perc alatt grillezzük készre.

Salátával,szószokkal tálaljuk.

Tovább 

A legnépszerűbbek a grillkolbászok.Előnyük,hogy nem igényelnek előkészítést,pácolást.Gyorsan elkészülnek így a kezdeti éhséget gyorsan csillapíthatjuk velük.A grillkolbászok nagy választékából válogathatunk de mindig törekedjünk a minőségi termékekre.

network.hu

Az egyszerűbbek közé tartozik még a baconba göngyölt virsli is mely szintén egyszerű és gyors,persze finom is.Ezeken kívül persze számos pácolt húsfélét,halat,zöldségeket készíthetünk,sőt gyümölcsök közül is tudunk grillezni.A következőkre érdemes odafigyelni:

- olyan húsokat válasszunk melyek nem túl zsírosak,ne legyenek sem túl vékonyak   sem túl vastagok.A vastagabb húsokat kockázzuk fel és tökéletes nyársnak.

Tovább 

A grillezéshez használhatunk brikettet ami tartósabb,faszenet mely olcsóbb és keményfát ami füst illatot kölcsönöz az ételnek,azonban hosszadalmasabb míg leég a tűz és parázs lesz belőle.A begyújtáshoz halomba húzzuk a faszenet lelocsoljuk a gyújtó folyadékkal és begyujtjuk.Miután lecsillapodott a tűz grillezhetünk.Ne egyenletesen terítsük szét a parazsat.Osszuk el a sütőben három részre.Az első sávba vastagon a második sávba fele olyan vastagon,a harmadik sávba ne tegyünk.

Tovább 

network.hu

Nyakunkon a nyár és nem múlhat el grillparti nélkül.Azonban nem árt tudnunk,hogy milyen grillsütőt vegyünk, hogyan rakjunk benne tüzet és hogy használjuk a parazsat sütésre.A legegyszerűbb eszkötöket már pár ezer forintért beszerezhetjük,de kész grilltálcát is használhatunk.Az ügyesebbek ezeken is remekül süthetnek,de aki kevésbé gyakorlott inkább olyat válasszon amelyiken szabályozható a tűz ereje.A jobb grilleken szabályozható szellőzőnyílás van.Előnye,hogy akár vastagabb húsokat is süthetünk akár egy sütőben.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu