Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A legnépszerűbbek a grillkolbászok.Előnyük,hogy nem igényelnek előkészítést,pácolást.Gyorsan elkészülnek így a kezdeti éhséget gyorsan csillapíthatjuk velük.A grillkolbászok nagy választékából válogathatunk de mindig törekedjünk a minőségi termékekre.
- olyan húsokat válasszunk melyek nem túl zsírosak,ne legyenek sem túl vékonyak sem túl vastagok.A vastagabb húsokat kockázzuk fel és tökéletes nyársnak.
A grillezéshez használhatunk brikettet ami tartósabb,faszenet mely olcsóbb és keményfát ami füst illatot kölcsönöz az ételnek,azonban hosszadalmasabb míg leég a tűz és parázs lesz belőle.A begyújtáshoz halomba húzzuk a faszenet lelocsoljuk a gyújtó folyadékkal és begyujtjuk.Miután lecsillapodott a tűz grillezhetünk.Ne egyenletesen terítsük szét a parazsat.Osszuk el a sütőben három részre.Az első sávba vastagon a második sávba fele olyan vastagon,a harmadik sávba ne tegyünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu