Pincér: Itt a nyár itt a grillezés.... receptek

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A legnépszerűbbek a grillkolbászok.Előnyük,hogy nem igényelnek előkészítést,pácolást.Gyorsan elkészülnek így a kezdeti éhséget gyorsan csillapíthatjuk velük.A grillkolbászok nagy választékából válogathatunk de mindig törekedjünk a minőségi termékekre.

network.hu

Az egyszerűbbek közé tartozik még a baconba göngyölt virsli is mely szintén egyszerű és gyors,persze finom is.Ezeken kívül persze számos pácolt húsfélét,halat,zöldségeket készíthetünk,sőt gyümölcsök közül is tudunk grillezni.A következőkre érdemes odafigyelni:

- olyan húsokat válasszunk melyek nem túl zsírosak,ne legyenek sem túl vékonyak   sem túl vastagok.A vastagabb húsokat kockázzuk fel és tökéletes nyársnak.

- a húsokat mindig pácoljuk be legalább 2-3 órával a sütés előtt.De akár 2 nappal előtte is bepácolhatjuk.Én a hosszabb pácolás híve vagyok.Jobban megpuhul a hús és az ízek is jobban kialakulnak.

- a zöldségekkel sokmindent kezdhetünk.Lehet kockázni nyársnak,lehet csíkokra vágni,de lehet egészben is grillezni pucolás és pác nélkül.

- a grillezett ételek általában kicsit szárazak ezért érdemes valamilyen szószt,mártást készíteni mellé.

- ne felejtsük el a köretet és a salátát sem,néhány szelet kenyér nem elég.

- a grillezést egy könnyű nyári desszerttel zárhatjuk.Fagyi grillezett gyümölcsökkel vagy csak gyümölcssaláta,vagy egyéb könnyű desszert.

- az italokat se hagyjuk ki a sorból.Általában az ételeink jellegét és vendégeink összetételét szokásait figyelembe véve választunk italt.Feldobhatja a partyt egy könnyű koktél,finom bor de a sör is csúszik.

A húsok pácolására készen is vehetünk különböző fűszerkeverékeket.A legizgalmasabb azonban ha mi magunk készítjük a pácot is.Kétféle képpen pácolhatunk: szárazpác - fűszerekkel bedörzsöljük a húst,majd fóliába csomagolva hűtőbe tesszük.Sütéskor azonban érdemes olajjal kenegetni!

Nedvespác - az olajba fűszereket keverünk és ebbe tesszük a húst,lezárjuk és hűtőbe tesszük a sütésig.Ezt ajánlom.

Természetesen a pácok skálája hatalmas/ mustáros,mézes,fokhagymás,tormás,stb./ és csak a fantáziánk szab neki határt.

Kisérletezni érdemes és kell is.

Néhány izgalmas pác.

                    Bazsalikomos pác:  1/4 csésze bazsalikomecet, 2 ek.méz, 1 ek. olivaolaj, 2 gerezd fokhagyma préselve.Összekeverjük és már pácolhatunk is.


                   Sörös pác: 2 fej hagyma, 3 ek. sör, 3 ek. mustár, 2 ek.olaj, bors.

a hagymát vágjuk apróra keverjük össze a sörrel,mustárral,olajjal ízesítsük borssal és már kész is.


                                                                   folyt.köv.

Címkék: grill klub network picér receptek tippek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu