Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A legnépszerűbbek a grillkolbászok.Előnyük,hogy nem igényelnek előkészítést,pácolást.Gyorsan elkészülnek így a kezdeti éhséget gyorsan csillapíthatjuk velük.A grillkolbászok nagy választékából válogathatunk de mindig törekedjünk a minőségi termékekre.
- olyan húsokat válasszunk melyek nem túl zsírosak,ne legyenek sem túl vékonyak sem túl vastagok.A vastagabb húsokat kockázzuk fel és tökéletes nyársnak.
- a húsokat mindig pácoljuk be legalább 2-3 órával a sütés előtt.De akár 2 nappal előtte is bepácolhatjuk.Én a hosszabb pácolás híve vagyok.Jobban megpuhul a hús és az ízek is jobban kialakulnak.
- a zöldségekkel sokmindent kezdhetünk.Lehet kockázni nyársnak,lehet csíkokra vágni,de lehet egészben is grillezni pucolás és pác nélkül.
- a grillezett ételek általában kicsit szárazak ezért érdemes valamilyen szószt,mártást készíteni mellé.
- ne felejtsük el a köretet és a salátát sem,néhány szelet kenyér nem elég.
- a grillezést egy könnyű nyári desszerttel zárhatjuk.Fagyi grillezett gyümölcsökkel vagy csak gyümölcssaláta,vagy egyéb könnyű desszert.
- az italokat se hagyjuk ki a sorból.Általában az ételeink jellegét és vendégeink összetételét szokásait figyelembe véve választunk italt.Feldobhatja a partyt egy könnyű koktél,finom bor de a sör is csúszik.
A húsok pácolására készen is vehetünk különböző fűszerkeverékeket.A legizgalmasabb azonban ha mi magunk készítjük a pácot is.Kétféle képpen pácolhatunk: szárazpác - fűszerekkel bedörzsöljük a húst,majd fóliába csomagolva hűtőbe tesszük.Sütéskor azonban érdemes olajjal kenegetni!
Nedvespác - az olajba fűszereket keverünk és ebbe tesszük a húst,lezárjuk és hűtőbe tesszük a sütésig.Ezt ajánlom.
Természetesen a pácok skálája hatalmas/ mustáros,mézes,fokhagymás,tormás,stb./ és csak a fantáziánk szab neki határt.
Kisérletezni érdemes és kell is.
Néhány izgalmas pác.
Bazsalikomos pác: 1/4 csésze bazsalikomecet, 2 ek.méz, 1 ek. olivaolaj, 2 gerezd fokhagyma préselve.Összekeverjük és már pácolhatunk is.
Sörös pác: 2 fej hagyma, 3 ek. sör, 3 ek. mustár, 2 ek.olaj, bors.
a hagymát vágjuk apróra keverjük össze a sörrel,mustárral,olajjal ízesítsük borssal és már kész is.
folyt.köv.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Itt a nyár....receptek 3
Itt a nyár...receptek 2
Büfés tanfolyam- kicsit másként
Receptek