Pincér: Itt a nyár...receptek 2

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 64 db
  • Videók - 34 db
  • Blogbejegyzések - 16 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Pincér klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Grillezett rolád

hozzávalók:

- 50 dkg darálthús

- 2 gerezd fokhagyma

- 2 ek. olivaolaj

- 1 tk. só

- őrölt bors és tabasco ízlés szerint.

network.hu

 

 

A fa nyársakat áztassuk vízbe.A darálthúst keverjük össze a préselt fokhagymával,ízesítsük pikánsan,adjuk hozzá az olajat.Vizes kézzel formáljunk belőle 6-8 cm hosszú roládokat.Hosszanti irányban szúrjuk a közepébe a nyársakat.Többször megforgatva 8-10 perc alatt grillezzük készre.

Salátával,szószokkal tálaljuk.

 

Paradicsomos csirkenyárs

hozzávalók:

- 50 dkg csirkemellfilé

- 3 ek. paradicsompüré

- 2 ek. méz

- 1 ek.apróra vágott rozmaring

- 2 ek. Worcestershire szósz

- só,bors

- 25 dkg. koktélparadicsom ( ez a nyársra kell)

- a díszítéshez friss rozmaring

network.hu

 

A csirkemellet kockázzuk fel kb.2,5cm-s kockákra.A fűszereket keverjük össze,majd öntsük a csirkemellkockákra.Keverjük össze alaposan,majd állni hagyjuk legalább 2 órán keresztül.De elkészíthejük már előző nap is.Mikor a parázs elég meleg húzzuk nyársra a csirkemellkockákat és a koktélparadicsomot felváltva.Kenjük meg a maradék szósszal és süssük készre.Köretként adhatunk salátákat,rizottót,grillezett zölségeket.

Címkék: grill klub network pincer receptek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu