Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pincér klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pincér klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Grillezett rolád
hozzávalók:
- 50 dkg darálthús
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek. olivaolaj
- 1 tk. só
- őrölt bors és tabasco ízlés szerint.
A fa nyársakat áztassuk vízbe.A darálthúst keverjük össze a préselt fokhagymával,ízesítsük pikánsan,adjuk hozzá az olajat.Vizes kézzel formáljunk belőle 6-8 cm hosszú roládokat.Hosszanti irányban szúrjuk a közepébe a nyársakat.Többször megforgatva 8-10 perc alatt grillezzük készre.
Salátával,szószokkal tálaljuk.
Paradicsomos csirkenyárs
hozzávalók:
- 50 dkg csirkemellfilé
- 3 ek. paradicsompüré
- 2 ek. méz
- 1 ek.apróra vágott rozmaring
- 2 ek. Worcestershire szósz
- só,bors
- 25 dkg. koktélparadicsom ( ez a nyársra kell)
- a díszítéshez friss rozmaring
A csirkemellet kockázzuk fel kb.2,5cm-s kockákra.A fűszereket keverjük össze,majd öntsük a csirkemellkockákra.Keverjük össze alaposan,majd állni hagyjuk legalább 2 órán keresztül.De elkészíthejük már előző nap is.Mikor a parázs elég meleg húzzuk nyársra a csirkemellkockákat és a koktélparadicsomot felváltva.Kenjük meg a maradék szósszal és süssük készre.Köretként adhatunk salátákat,rizottót,grillezett zölségeket.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Itt a nyár....receptek 3
Itt a nyár itt a grillezés.... receptek
Büfés tanfolyam- kicsit másként
Receptek